Selvfølgelig vil du lære mig at kende

Det kan jeg godt forstå. Det er jo vigtigt at kende stemmen bag bloggen – og hende du måske overvejer at dele noget med, der er så følsomt som mad og vægt.

Jeg hedder Hanne og er fra 1962.  Altså en kvinde midt i livet. Godt og vel.

Sammen med min mand Poul bor jeg i et dobbelthus i Odense. Her nyder jeg både at hygge mig i min have eller at sidde på en cafe og drikke kaffe, mens jeg betragter menneskerne i bylivet.

I mange år boede vi i Verninge med vores søn og datter i et bjælkehus, som vi selv havde bygget. Det var et dejligt sted for børnene at vokse op, men da de flyttede hjemmefra og ind til Odense, flyttede vi med. Selv om det var skønt med de rolige og landlige omgivelser, nyder jeg også, at der nu er mere liv omkring os.

Fra tandlægeklinik til skulderskade og et nyt liv som kostkonsulent

Tidligere arbejdede jeg som klinikassistent, så jeg har altid arbejdet med mennesker. Jeg kunne altid høre i telefonen, om nogen havde brug for en akut tid, ligesom jeg kunne se, om de var utrygge ved at skulle til tandlæge – alene ved den måde, de gik ind af døren på. Så jeg har altid været opmærksom på, om nogen har brug for ekstra omsorg.

Imidlertid måtte jeg forlade tandlægebranchen, fordi jeg fik en dårlig skulder. Derfor fik jeg mulighed for at læse ernæring og sundhed og blev færdiguddannet i 2010.

Det var helt oplagt at vælge noget med mad og sundhed, for jeg har altid være vild med god og sund mad og synes, det er spændende.

Elsker al mad, tilberedt med kærlighed

Modsat hvad du måske kunne tro, har jeg ikke nogen livretter. Det vigtigste for mig er, at maden er lavet af gode råvarer og tilberedt med omhu og kærlighed. Så er det faktisk lige meget, hvilken ret det er. Skal jeg fremhæve en ret, så sætter jeg rigtig meget pris på at besøge nogen, der har lavet en simreret med råvarer fra flere forskellige butikker. Fordi det viser, at de har tænkt på mig i mange timer.

En specifik ”ingrediens”, jeg sætter ekstra stor pris på, er nu selskab under maden. Og jeg elsker at samle familien. Efter mine børn er flyttet hjemmefra, har vi gjort det til en tradition, at vi mødes den sidste søndag i måneden og hygger os sammen og får noget godt at spise.

Og bare rolig.

Os, der lever af hjælpe andre med at spise sundere, synder også ind imellem. Jeg elsker at dele en flaske vin med min mand og at spise god chokolade fra Odense Chokoladehus eller Frellsen Chokolade. Og fordi jeg har en sød tand, vil jeg også til hver en tid vælge dessert frem for forret, hvis jeg skulle vælge.

Når jeg skal have holde mig i form, dyrker jeg motion, hvor der er et socialt element. Jeg går til gymnastik med nogle andre modne kvinder. Og nogle gange går jeg også i motionscenter, fordi de har nogle gode træningshold. Jeg kunne ikke drømme om at røre ved maskinerne. Det er ligeså kedeligt som at løbe, så det får jeg ikke gjort.

Håber du har lyst til at lære mig endnu bedre at kende på de sociale medier? Følg mig her

Hanne Bjergskov

Jeg hedder Hanne og er personlig kostvejleder. I min klinik i Odense hjælper jeg kvinder, der har svært ved at tabe sig eller leve så sundt, som de gerne vil.

Kontakt:
Tlf: 5188 0310
Send mig en mail

Følg mig her:

De sunde vaner betyder, at vi har fået mere energi

”Vores største bekymring inden vi kom til Kostkonsulent Hanne var, om det blev for besværligt i vores travle hverdag, men vi har fundet ud af, at der skal ikke så meget til, for at ændre til sundere vaner og de sunde vaner betyder, at vi har fået mere energi.”

Familien Rasmussen