Forkæl dig selv med et sundhedstjek

Hånden på hjertet.

Er du bedre til at passe på alle andre end til at passe på dig selv?

Laver du oftere familiens livretter end dine egne?

Og går du tit på kompromis med din egen sundhed og livskvalitet, fordi det føles mere rigtigt, når alle andre er glade?

Måske

 • falder du i og spiser usundt for at være med i fællesskabet
 • har du sjældent tid til at dyrke den motion, du gerne vil
 • under du ikke dig selv de bedste råvarer, som du ved, er de bedste for din krop

Og når du læser med her, er det sikkert fordi, du gerne vil ændre det. Der kan være mange grunde til, at du netop har fokus på dit helbred lige nu.

Det kan være at du

 • har taget på uden særlig grund
 • har taget på efter rygestop – eller vil undgå, at du gør det
 • har natarbejde og vil forebygge de sundhedsmæssige gener, der kan komme, når du arbejder, mens alle andre sover
 • overvejer om du skal tage kosttilskud, eller om du får nok vitaminer og mineraler

Und dig selv et sundhedstjek hos en kostvejleder. Her vil jeg stille og roligt undersøge din krops sundhed. Måske bekymrer du dig uden grund. Det kan jo være, at du er sundere, end du selv forestiller dig.

Et sundhedstjek består af to dele:

Vi mødes i min klinik i Odense eller på Tåsinge, hvor jeg er om onsdagen. Her vejer jeg dig på min professionelle vægt, så vi kan se

 

 • din vægt og BMI
 • din fedtprocent
 • din muskelmasse
 • hvor meget indre fedt, du har omkring dine organer
 • din bodyage, altså om din krop ser ud som en på din alder

Herefter rådgiver jeg dig ud fra tallene. Måske har du brug for hjælp til vægttab eller er tyndfed, som vi kalder det. Altså hvor din vægt er fin, men hvor du har for meget fedt i kroppen. Det er nemlig rigtig usundt. Og mange tyndfede ved ikke selv, at de er det. Derfor kan din krop være en tikkende bombe. Sætter vi derimod ind i tide, behøver det slet ikke at blive noget problem.

Mange lidelser skyldes overvægt eller usund mad. Så lider du af skavanker som ondt i ryggen, slidgigt, problemer med blodsukkeret, kronisk hovedpine, symptomer på stress eller andet, kan det være, du kan løse nogle af de problemer ved at justere din livsstil.

Prisen for et sundhedstjek er 350 kroner. Til sammenligning med et sundhedstjek hos lægen, vil du sikkert opleve, at jeg sætter meget mere tid af til dig, så du ikke kun får de kolde tal. Men så vi også kan nå en god snak om, hvordan du fremover lever sundere og passer bedre på dig selv. Og fordi jeg har specialiseret mig i at hjælpe voksne kvinder at leve sundere, kan jeg give dig en masse råd, som har hjulpet mange andre. Så de virker sikkert også for dig.

Er du klar til at gøre noget godt for din krop, så ring til mig på 51 88 03 10 og lav en aftale.

Tag et sundhedstjek med veninderne

Vil du hellere følges med nogen, du stoler på, og have dem at støtte dig til, hvis du ved, at du vil få brug for at ændre dine kostvaner?

Så kombiner sundhedstjekket med en venindeaften. Jeg kommer gerne forbi med min professionelle vægt og giver jer alle et tjek i trygge rammer hjemme hos en af jer.

Hver af jer får et sundhedstjek, hvor I bliver vejet, og vi gennemgår jeres værdier i fællesskab. Hvis du eller en af de andre gerne vil beholde jeres tal for jer selv, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Men jeg ved fra andre grupper, at det er meget lettere at følge de gode intentioner bagefter, hvis I er flere, der støtter hinanden og er åbne om, hvad der er svært.

I får tips og idéer til små skridt mod en sundere hverdag med mere energi og overskud. Flere af ideerne er oplagte at være fælles om. Så igen får I mere ud af det, når I får sundhedstjekket sammen.

Hvis I er mindst fem, der mødes et sted på Fyn, tager jeg ikke noget for kørslen.

Ring til mig på 51 88 03 10 og lav en aftale eller send en mail.

Håber du har lyst til at lære mig endnu bedre at kende på de sociale medier? Følg mig her

Hanne Bjergskov

Jeg hedder Hanne og er personlig kostvejleder. I min klinik i Odense hjælper jeg kvinder, der har svært ved at tabe sig eller leve så sundt, som de gerne vil.

Kontakt:
Tlf: 5188 0310
Send mig en mail

Følg mig her:

Hanne har givet mig nogle gode redskaber og et mere afslappet forhold til mad

“Hanne har givet mig nogle gode redskaber og et mere afslappet forhold til mad, så jeg kan slippe den dårlige samvittighed, som jeg ellers ofte har kæmpet med/mod. Det hjælper mig, at jeg har en aftale hos Hanne jævnligt, så jeg holder fast i de gode vaner og bliver veje.”

Jeanette