Søger du hjælp til vægttab – Odense?

Drømmer du om varigt vægttab, så læs roligt videre.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at tabe dig nu:

Måske har du taget på, mens du var gravid, eller mens børnene var små. Når andre har brug for os, kan det jo være svært at finde tid nok til sig selv. Så måske er du holdt op med at dyrke motion eller med at lave de sunde måltider og snacks, som du egentlig gerne vil lave.

Det kan også være at du

  • aldrig har fået et naturligt forhold til sund mad og føler, at du forkæler dig selv ved at synde og spise usund mad, når hverdagen og pligterne kræver for meget af dig
  • ikke forbrænder det samme nu, som da du var yngre
  • lige har fået dit første barn – eller snart får det – og vil lære nogle gode kostvaner, før du giver dem videre til dit barn
  • har fået mere tid til at fokusere på din egen sundhed, efter børnene er blevet større

Det kan jeg netop hjælpe dig med som kostvejleder.

Måske frygter du, at vejen til en slank krop hedder hårdt arbejde, en masse afsavn og at være udenfor fællesskabet og hyggen, fordi du ikke må spise noget af det, du holder allermest af.

Eller at løsningen er en hård, men effektiv slankekur, hvor du hurtigt bliver slank ved at sulte dig, spise proteinpulver eller følge en kostplan, der er så skrap, at du opgiver på forhånd.

Intet kan være mere forkert.

Ordet slankekur er et af de mest misvisende ord, når du drømmer om et varigt vægttab. For hvis du vil bevare den sunde linje i længden, nytter det ikke at sulte dig selv i en periode. Så skal du ændre, hvad du spiser – for altid. Og derfor er det så vigtigt, at vi sammen finder sundere vej, som du har lyst til at blive på.

Det kan jeg hjælpe dig med gennem forløbet ”Hjælp til vægttab – for evigt”.

Sådan foregår ”Hjælp til vægttab – for evigt”

Du og jeg mødes i min klinik i Odense, hvor jeg har sat 1-1½ time af til at lære dig og dine madvaner godt at kende. Her vil jeg spørge ind til, hvad du gerne vil have ud af forløbet, hvordan dit forhold til mad har været i løbet af dit liv, og om der er sket noget særligt, siden du gerne vil tabe dig netop nu.

For at få et mere præcist billede af din krop, vil jeg også måle veje dig, så vi kender

  • din vægt og BMI
  • din fedtprocent
  • din muskelmasse
  • dit fedt omkring organerne
  • din bodyage –  altså om din krop og alder passer sammen

Hvis du ikke har lyst til at blive vejet, kan du trøste dig med, at det hurtigt er overstået, og at sundhedstjekket kun skal bruges til, at jeg bedre kan hjælpe dig.

Jeg dømmer dig ikke, bare rolig.

Det kan jo også være, at du bliver overrasket over, at din krop har det bedre i virkeligheden end i din fantasi.

Mennesket før maden

Jeg ser på, hvem du er som menneske, og hvordan din hverdag ser ud. For jeg kan ikke hjælpe dig til en sundere livsstil uden at vide, hvad du kommer fra. Vi skal selvfølgelig også snakke om mad. Det er vigtig for mig, at du tør være ærlig over for mig. For jeg hjælper dig bedst, når jeg ved, hvornår du falder i og hvorfor – og ikke kun hvad du spiser alle de dage, hvor det går, som det skal. Det er netop på de andre dage, vi kan ændre dine kostvaner for alvor. Måske er det en enkelt lille dum vane, der ødelægger det hele.

Når jeg kender alle de detaljer, kan jeg hjælpe dig med at undgå de fælder, du falder i i dag. Og jeg kan lære dig en masse snedige genveje til at lave den sunde mad, du drømmer om, så du kan tabe dig og samtidig få mere energi, uden at du bliver styret af mad og kalorier i din dagligdag.

Det, du spiser, skal føles naturligt. Ganske enkelt.

Sammen laver vi en liste med de små skridt, du kan ændre, uden at lide afsavn. Du lærer netop, hvordan du kan navigere naturligt i supermarkedet og i dit køkken, i stedet for slavisk at følge en sund kostplan. For hvis du følger en skrap plan eller andet, der føles unaturligt for dig, kan du sjældent holde til det i længden alligevel.

Vi fokuserer netop på de små skridt, for at du opnår et varigt vægttab i stedet for et hurtigt vægttab.

Efter nogle uger har vi en opfølgende samtale, hvor jeg vil glæde mig til at høre, hvordan det er gået. Her bliver du vejet igen, og vi drøfter, hvordan du har haft det. Hvad har været svært, og hvilke knapper kan vi justere på, så det virker mere naturligt for dig? Som regel vil du allerede her opleve, at du har tabt dig, og at dit liv samtidig er mere harmonisk, fordi du spiser det, der er godt for dig.

Samtalerne foregår i min klinik i Odense. Du kan også besøge mig på Tåsinge om onsdagen, hvor jeg har samtaler i Helhedshuset.

Klar til ”Hjælp til vægttab – for evigt” nu?

Du er meget velkommen til at ringe 51 88 03 10. Enten for at booke en tid, få et gratis råd eller mærke efter, om det føles rigtigt for dig at få hjælp af mig.

Håber du har lyst til at lære mig endnu bedre at kende på de sociale medier? Følg mig her

Hanne Bjergskov

Jeg hedder Hanne og er personlig kostvejleder. I min klinik i Odense hjælper jeg kvinder, der har svært ved at tabe sig eller leve så sundt, som de gerne vil.

Kontakt:
Tlf: 5188 0310
Send mig en mail

Følg mig her:

Jeg føler mig sundere og generelt meget bedre tilpas

“Det allerbedste er, at jeg føler mig mæt og alligevel kan tabe mig. Jeg føler mig sundere og generelt meget bedre tilpas.
Det er så dejligt, at mit tøj ikke længere strammer og jeg kan bukke mig ned uden ubehag fra ”dellerne”

Jeg vil anbefale Hanne til enhver der lufter tanken om at finde en diætist/slankehold, og jeg vil gerne fortælle om min egen oplevelse.”

Ingemarie Frimuth