Vil du give dine børn en sundere livsstil?

Kniber det lidt med den sunde livsstil hjemme hos jer?

Er flere af jer overvægtige?

Eller er du selv på slankekur hele tiden – og bekymret over, hvordan det påvirker dine børn?

Tænker du meget over, om dine børn

 • ikke spiser sundt nok
 • risikerer livsstilssygdomme
 • flytter hjemmefra og fortsætter samme kostvaner, som de har nu

Som regel føler moderen et større ansvar for, hvad børnene spiser, og er den, der oftest fylder køleskabet. Derfor er det typisk også dig, der først bliver bekymret, hvis jeres livsstil ikke er så sund, som du drømmer om.

Måske er det slet ikke så meget, der skal ændres. Det kan jeg hjælpe jer med.

Som kostvejleder har jeg hjulpet mange familier før jer. Du ville blive overrasket, hvis du vidste, hvor nemt det er at ændre børnenes kostvaner, hvis bare mor og far går forrest med små skridt. De allerfleste børn kan slet lade være med at snacke en gulerod, hvis den står skrællet og snittet i stænger i et glas med frisk vand – og måske en skive citron. Og når du har forebygget den lille sult på den måde, får de ikke nær det samme behov for at spise kiks og chokolade, lige før I skal spise.

Jeg har mange andre små genveje, der også kan hjælpe jer til en hverdag fyldt med energi og humør.

Hvis I sammen arbejder for en sundere livsstil, får du ikke alene en sundere familie. Du får også meget lettere ved at spise sundere selv. Og I får alle sammen meget mere overskud til at lave en masse fælles aktiviteter sammen, i stedet for at falde sammen på sofaen.

Sundere livsstil uden madplaner

Overordnet set anbefaler jeg ikke madplaner. For hvis det ligger helt fast, hvad I fremover skal spise hvornår, føles det let unaturligt, og så holder det ikke i længden.

Men jeg ved også, at det kan gøre underværker for travle børnefamilier at lægge en plan for den kommende uge eller bare nogle dage frem. Så undgår I (eller du) jagten rundt om køledisken 16.45, hvor du nemt risikerer at lave et impulskøb, fordi du er presset på tid. Hvis bare aftensmaden ligger i mere faste rammer, vil du sikkert opleve en mere harmonisk og mindre stresset hverdag, hvor du har mere tid til dig selv og familien, samtidig med at I alle lever sundere.

Familieforløbet Sund livsstil foregår sådan her

Vi mødes 1½ time første gang. Enten i min klinik i Odense eller hjemme hos jer.

Herefter taler vi om, hvordan I lever i dag:

 • Hvordan jeres dagligdag fungerer
 • Hvor mange af jeres måltider, I spiser sammen
 • Hvad I godt kan lide at spise

Og om der er nogle særlige hensyn, vi skal tage. Eksempelvis hvis én fejler noget, eller hvis børnene ikke bor hos jer hele tiden. Har I større børn, ser vi også på, om de skal have en maddag. For tit ændrer børns forhold til mad sig automatisk, når de selv er med til at lave den. Og samtidig vil du få mere tid til dig selv.

Jeg måler også jeres

 • vægt og BMI
 • ​fedtprocent
 • ​muskelmasse
 • ​indre fedt omkring organerne
 • ​bodyage – altså om jeres krop svarer til jeres alder

Det er vigtigt for mig at nævne, at jeg udelukkende bruger dette indledende sundhedstjek til at se, hvad udgangspunktet er, og hvor det vil være lettest for jer at ændre for at leve sundere.

Sammen vil vi gennemgå, hvilke af jeres nuværende madvaner I for enhver pris vil bevare. Hvis børnene ikke kan overskue tanken om, at der bliver ændret på fredagsslik, kan vi sætte ind mange andre steder. Og hvis du og din mand altid begynder weekenden med et godt glas vin, er det nok heller ikke der, vi skal justere.

Højst sandsynligt har I nogle uvaner i dag, som er en kæp i hjulet på jeres sundhed – uden at I ved det. Uvaner det ikke er værd at bevare. Det kan også være, at I langt hen ad vejen kan spise det samme, som I gør nu, men at du bare skal lave maden efter nogle sundere opskrifter. Det kan jeg hjælpe med.

Eller måske spiser I sundt nok, men trænger til at forbrænde noget mere energi ved at lave nogle flere fysiske aktiviteter. Så det kan være, at mere fælles familietid faktisk er løsningen, og det lyder jo ligefrem rart, gør det ikke?

Efter et par uger mødes vi igen i en times tid, og jeg vil glæde mig til at høre, hvordan det er gået med ændringerne. Her bliver i vejet igen. Og det er min erfaring, at det føles lettere at blive ved med at spise sundt, når I kan se på vægttabet, at den sunde livsstil betaler sig.

Pris for familieforløbet ”Sund livsstil”

PRIS 1750,- kr.

Kørselstillæg, hvis jeg besøger jer på Fyn: 200 kroner

Foretrækker I udelukkende at booke den indledende samtale, inkl. at I bliver vejet og målt, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Her er prisen 1250 kroner.

Et klippekort med 3 opfølgende samtaler koster 1475,- kroner

Om onsdagen kan I også besøge mig på Tåsinge, hvor jeg har samtaler i Helhedshuset.

Hør mere om ”Sund livsstil”

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 51 88 03 10, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have 20 minutters gratis rådgivning, før du tager stilling til, om jeg er den rette hjælp til din familie. Er jeg det, kan vi selvfølgelig lave en aftale med det samme.

I er meget velkomne hos mig, selv om en eller flere af børnene måske har modstand på. Det er helt naturligt, at de regerer ved udsigten til forandringer. Som regel hjælper det, når de lærer mig at kende, og når de finder ud af, at jeg ikke står med en firkantet kostplan, som nu bliver trukket ned over hovedet på dem.

Håber du har lyst til at lære mig endnu bedre at kende på de sociale medier? Følg mig her

Hanne Bjergskov

Jeg hedder Hanne og er personlig kostvejleder. I min klinik i Odense hjælper jeg kvinder, der har svært ved at tabe sig eller leve så sundt, som de gerne vil.

Kontakt:
Tlf: 5188 0310
Send mig en mail

Følg mig her:

Efter 2 måneder har vi har tilsammen tabt os 14 kg.

Vi er en familie far, mor og søn der har brug for hjælp til at tabe os, så vi kontaktede kostkonsulent Hanne Bjergskov. Det første besøg blev vi vejet og vi fik en masse gode råd. Vi gik derfra og var meget positive, så allerede næste dag gik vi i gang med vores nye livsstil. Efter 2 måneder har vi har tilsammen tabt os 14 kg. og 14 cm. omkring livet.”

Familien Jørgensen