Leder du også efter en kostplan, der er den hellige vej til et evigt vægttab?

Det gør mange kvinder, der gerne vil tabe sig.

Og de prøver den ene slankekur efter den anden. Slankekure som

  • Tab 10 kg på 10 uger
  • Tab dig på en uge
  • Tab dig på maven
  • Hurtigt vægttab med proteinpulver

Forskellige varianter af nemme slankekure, hurtige slankekure eller effektive slankekure, der alle har det tilfælles, at ja, slankekurene virker. Her og nu!!!

Men:

De bygger på løsninger, der ikke er tilpasset dig, dine behov eller din dagligdag. De føles unaturlige og som en evig kamp. Derfor virker de ikke i længden. Uanset hvor hurtigt du taber dig i starten.

Når du følger en plan, er det nøje bestemt på forhånd, hvad du skal spise. Derfor holder du op med at mærke efter, hvordan du har det, og om du er sulten. Det kan du kun holde til i en bestemt periode. Jo strammere madplan, jo mere fastlåst føles det. Kroppen reagerer altid på et tidspunkt.

Kostplanen giver bagslag

Og når noget føles naturstridigt, er det som regel kun et spørgsmål om tid, før du opgiver og igen begynder at gøre det, der føles trygt.

Derfor ser vi kostvejledere tit, at kvinder tager på, når de går på slankekur og følger en kostplan.

Når du lige har opgivet en slankekur, hvor du var urimelig hård ved dig selv og kæmpede mod dine egne følelser, ja, hvad føles så både velfortjent og naturligt? For mange kvinder er det at spise to til tre stykker chokoladekage eller noget tilsvarende.

Derfor virker kostplaner og slankekure ikke.

Skal du have et godt kostråd herfra, så sig nej, anden gang fadet går rundt. Det er nemt at huske i en travl hverdag, og du kan tit spare mange kalorier på den måde.

Du kommer også langt, hvis du gør det til en vane at begynde dagen med sund morgenmad med din familie. Her får du en dejlig rolig start på dagen, og du får lagt en god bund i maven, der vil forhindre dig i at synde langt op ad dagen, fordi du er mæt. Og din familie vil elske dig for det.

Kontakt mig hvis du vil høre mere